A PortAventura World ens esforcem per deixar-te amb la boca oberta a cada visita. I enguany, per Halloween, ho tornarem a fer!

Aquest any, l’època més esgarrifosa i terroríficament divertida arriba al nostre parc amb novetats que no et pots perdre, com Hysteria in Boothill.

Però avui volem parlar-te d’una altra novetat que, sens dubte, et farà tremolar d’esgarrifances. El nostre nou passatge Angkor, la Leyenda del Rey Caníbal!

Continua llegint per descobrir-ho tot sobre aquesta impressionant experiència, i vine a viure aquesta i altres aventures del 21 de setembre al 10 de novembre.

Play video button

Els dominis d’un rei caníbal

Fa centenars d’anys, el rei Rajakarn ascendí al tron d’Angkor, des d’on regnava amb justícia i benevolència sobre el seu poble. Era un bon rei que cuidava els habitants de la ciutat, però a poc a poc alguna cosa va començar a canviar en ell.

El seu ego va anar creixent i les ànsies de poder es van fer tan grans que una nit la bogeria es va apoderar completament de la seva ment. Aquella mateixa matinada va ordenar als micos maleïts d’Angkor acabar amb tots els ciutadans del regne. Tancava així un pacte malèfic amb els esperits de la selva i es convertia en el Rei Caníbal.

Ara, l’any 2024, l’agència clandestina Oriental Adventure Expeditions ha anunciat que realitzarà expedicions secretes a l’antic regne d’Angkor. Però hi ha un problema: habitants de la zona asseguren haver vist l’esperit de l’antic rei caníbal vagant per la zona, acompanyat d’un exèrcit de micos maleïts que guarden el seu secret més obscur.

Sabent tot això, t’atreviries a fer l’expedició?

 

Un passatge diferent, només apte per als més aventurers

Aquest nou passatge de terror i misteri es troba a l’àrea de China. El seu preu és de 8 € per persona sense accés Express, tot i que també pots aconseguir la teva entrada de forma més econòmica amb els nostres Halloween Passports!

Està recomanat per a majors de 12 anys (han d’anar acompanyats d’un adult fins als 14) que adoren la por per damunt de tot, ja que l’adrenalina, el terror i l’acció que sentiràs són increïbles.

Hauràs d’explorar els racons més amagats d’Angkor intentant evitar el Rei Caníbal. Però alerta! El seu exèrcit de micos maleïts protegirà el seu secret costi el que costi, així que, si sents un soroll darrere teu, no t’ho pensis dues vegades i…

CORRE!