L’estiu ja és aquí! En tenies ganes? Bon temps, roba fresca i més hores de sol per gaudir de les nostres atraccions i experiències. Tot són bones notícies!

Perquè aprofitis al màxim cada segon de la manera més còmoda i refrescant, compartim amb tu tips per combatre la calor. Així podràs viure l’estiu més fresh de la teva vida!

Continua llegint per descobrir-los i comparteix-los amb amics, família i coneguts.

A la costa la calor sempre es porta millor!

El primer consell per passar unes vacances refrescants és que, quan decideixis destinació, tinguis en compte un petit detall… Que el lloc on vagis tingui platja!

PortAventura World és al cor de la Costa Daurada, de manera que la calor no serà un problema. Juga, crea records, assisteix a espectacles i, si les temperatures s’enfilen massa, acosta’t a la vora de la mar i remulla’t.

Ara bé, a PortAventura World hi ha grans piscines i fonts per refrescar-te!

Una ampolla tèrmica serà la teva millor amiga

Les ampolles tèrmiques són la millor invenció de l’home des del foc o la roda! Aconsegueix-ne una, omple-la a primera hora amb aigua ben freda, sucs o granissats i tindràs el sabor més fresc sempre a mà.

Al nostre parc trobaràs punts d’hidratació, on podràs adquirir aigua freda i gelats, de manera que no has d’amoïnar-te si et quedes sense aigua.

No se’ns escapa res!

La teva pell també mereix gaudir d’un gran dia!

És important mantenir el cap protegit del sol, per això no pot faltar, a la teva visita a PortAventura World, una bona gorra. Un consell extra: mulla un tros de tela i cobreix-te el front. Doble protecció i frescor!

La pell també mereix gaudir d’aquest estiu. Utilitza protecció solar d’un FPS alt per tenir controlats els raigs UVA i UVB. Amb la pell protegida i la gorra posada res ni ningú podran aturar-te, ni tan sols el gran astre rei!

A més, al nostre parc hi ha un munt de punts on refugiar-te i gaudir de plàcides ombres. Un bon descans és també una gran atracció!

Atraccions d’aigua… la diversió mai fa aigües!

No només pots combatre la calor amb protecció i hidratació! A atraccions tan refrescants com Tutuki Splash o Silver River Flume podràs començar el dia remullat i amb un somriure d’orella a orella.

I si encara necessites més aigua, el millor és que entris a Caribe Aquatic Park, el paradís tropical dels grans tobogans i piscines!

 

Ja ho veus, aquest estiu la calor no serà un problema a PortAventura World. Gelats, zones refrescants, piscines, atraccions d’aigua… ho tenim tot perquè volis alt sense que el sol et fongui les ales!