El 9 de maig és el Dia d’Europa, una data assenyalada en què es recorda la importància de la pau i la unitat entre els països que formen la Unió.

Saps per què se celebra aquest dia? Perquè el 9 de maig es va signar la coneguda Declaració de Schuman, en què es proposava la creació d’una Comunitat Europea del Carbó i l’Acer. Aquest es considera l’inici de l’actual Unió Europea.

A PortAventura World ens encanta rebre amb els braços oberts a aventurers de tota Europa i de la resta del món. Tant és així que el nostre resort és ple d’elements que representen indrets de tot el planeta.

Continua llegint per descobrir-los i tindràs un motiu més a la llista de «per què no et pots perdre una visita a PortAventura World»!

Sol, platges i diversió!

Europa és un continent preciós, amb grans paisatges i cultures. Però en alguns països el bon temps no sempre acompanya. No para de ploure!

Per sort, PortAventura World està situat a Espanya, un dels països amb més hores de sol! I en plena Costa Daurada, on trobem algunes de les millors platges del Mediterrani.

Així doncs, ja ho saps: si ets d’un país en què fa més fred que calor, visitar PortAventura World és una gran opció.

Hotels per a tota la família

Si viatges des d’un altre país d’Europa, segurament voldràs venir acompanyat. Per això tenim una gran selecció d’hotels on podràs viure grans aventures en família!

L’Hotel Caribe, l’Hotel Colorado Creek i l’Hotel Gold River, per exemple, ofereixen grans zones de jocs infantils, animacions i serveis com bressols sense cost addicional.

A més, a tots els nostres parcs trobaràs atraccions i experiències per a totes les edats, i punts de restauració amb una oferta gastronòmica molt variada. Hi ha opcions per a tots els gustos a l’hora de descansar i recuperar forces.

Aquí tothom és benvingut!

Europa a cada racó

 Ja t’ho hem dit: ens encanta Europa! Als nostres tres parcs temàtics trobaràs detalls que conserven l’essència de la cultura europea. A Ferrari Land, per exemple, hi ha una rèplica del David de Miquel Àngel o del Colosseu.

I a PortAventura Park descobriràs zones que repliquen a la perfecció típics pobles de pescadors mediterranis o restaurants on podràs tastar vins europeus, com Vinosfera.

Hi ha molts aventurers que ens visiten des de països com França, Regne Unit, Països Baixos o Alemanya.

 Vinguis d’on vinguis, t’esperem a PortAventura World!