«Et portes millor amb la teva mare o el teu pare?» Quan els fan aquesta pregunta, la majoria de nens i nenes contesten sense pensar-s’ho dues vegades: «Amb els avis!». I no és bonic això?

Perquè els avis (i les àvies, és clar) són els millors! Ens expliquen les seves batalletes, es queden a càrrec dels petits amb un somriure d’orella a orella, els donen tot el que els pares no poden, els ensenyen que la vida és molt més que una pantalla…

Sabies que el 26 de juliol és el Dia de l’Avi? I es mereixen el seu dia… I molt més! Continua llegint i descobreix com tenir un gran detall amb ells a PortAventura World.

Sorprèn-los amb una experiència diferent!

Passar moments amb els nets és la seva gran il·lusió. Per això, convidar-los a gaudir d’un dia únic i diferent amb la família els farà molt feliços.

La generació dels nostres avis, malauradament, no ha pogut viatjar gaire per les circumstàncies que han viscut. Per això, el nostre parc és una proposta ideal!

A PortAventura World podreu passejar pels nostres 6 mons totalment diferents. Edificis com el Temple Màgic, la torre d’Angkor o el Gran Teatro Maya del nostre México colonial els deixaran embadalits.

Carrega la bateria del mòbil al màxim perquè no parareu de fer fotos!

 

Experiències Made to Divertir-vos

Totalment d’acord. PortAventura World és un lloc amb molta adrenalina i velocitat! Però també hi trobareu experiències més reposades i aptes per a totes les edats, perquè volem que visqueu moments molt especials.

A l’Estació del Nord, per exemple, podeu viatjar amb una elegant locomotora fins a Far West. Pel camí, no deixeu d’admirar les vistes meravelloses i aprofiteu per descobrir alguns dels racons menys coneguts del parc.

Els vostres avis s’estimen més anar amb vaixell? Cap problema! A Port de la Drassana teniu a la vostra disposició una embarcació fantàstica que us durà fins a la Xina imperial mentre navegueu per les tranquil·les aigües de Mediterrània i us endinseu a l’àrea més exuberant del parc, Polynesia, un lloc amb un munt d’espectacles.

Una altra parada que no us podeu perdre si visiteu el parc amb els avis és El Árbol Mágico. Des de la copa d’aquest arbre es veu tot SésamoAventura amb una perspectiva a vista d’ocell!

Xous per a tota la família

A més d’aquestes aventures tan extraordinàries, a PortAventura World podeu veure un munt d’espectacles que ompliran d’il·lusió el cor dels avis.

A Can Can Story, per exemple, les noies del cancan més autèntic us deixaran bocabadats amb un espectacle amb molta música, balls i un toc molt divertit. A Fiesta Mexicana descobrireu cançons i balls típics del folklore mexicà mentre assaboriu els millors plats d’aquest país. I a Magic Bubble, quedareu meravellats amb les bombolles de sabó de tots colors que apareixen per art de màgia!

I això només és una petita representació dels nostres xous, perquè en tenim molts més!

Ja ho veus, PortAventura World és el lloc ideal per celebrar aquest gran dia amb els avis. Quan veniu?

Us hi esperem ben aviat!