Des de PortAventura World, estem convençuts que podem construir un futur millor si tots aportem el nostre granet de sorra. Per això, ajudem els nostres visitants a crear records inoblidables mentre generem un impacte positiu en el medi ambient.

I com ho fem?

Continua llegint per descobrir-ho i celebra el Dia Mundial del Medi Ambient fent alguna cosa per millorar l’entorn.

Sempre compromesos!

La nostra missió va més enllà d’accions puntuals. Des de bon començament, tenim un compromís ferm i constant amb el medi ambient.

Les nostres atraccions funcionen amb energia 100 % renovable, tenim una planta fotovoltaica amb més d’11.000 panells solars i som un resort residu 0. Això vol dir que valoritzem més del 90 % dels residus que generem!

Però això no s’acaba aquí…

El Dia Mundial dels Oceans, ens mullem!

Volem compartir amb tu una nova acció amb motiu del Dia Mundial dels Oceans; perquè cuidar el planeta és part del nostre propòsit i sempre hi serem per protegir el Mediterrani!

Un mar que forma part de la nostra història. Per això, ens unim al moviment #PLASTICFREEOCEANS amb GRAVITY WAVE per netejar el mar i els ports.

El dia 11 de juny, recollirem 1 kg de plàstic del Mediterrani per cada visitant que vingui a PortAventura Park. Tot això per protegir un entorn amb el qual volem conviure en perfecta harmonia, respectant-lo i cuidant-lo!

Un futur verd és més futur!

El nostre camí tot just comença i volem aportar molt més al planeta. Ningú no sap els reptes que tindrem com a societat en el futur, però tenim una cosa ben clara…

A PortAventura World sempre intentarem fer el millor per a la societat i l’entorn que ens envolta. No sabem fer-ho de cap altra manera!

Gaudeix del Dia Mundial del Medi Ambient!

Play video button