Sabies que el 16 de juliol se celebra el Dia Mundial de la Serp?

Aquesta celebració pretén conscienciar sobre la importància d’aquests rèptils als nostres ecosistemes. Tres curiositats: les serps poden predir terratrèmols gràcies al seu sentit sísmic; no parpellegen, ja que tenen unes escates transparents que protegeixen els seus ulls durant tota la vida; i hi ha espècies que poden mesurar fins a 10 metres. Són o no són increïbles?

A PortAventura World comptem amb dues grans serps que giren sense parar i ofereixen als nostres visitants infinitat d’emocions. Les coneixes?

Ens referim a Cobra Imperial i Serpiente Emplumada de PortAventura Park. Continua llegint per conèixer-les millor i atreveix-te a domar-les.

Cobra Imperial: la serp favorita de les famílies

La primera de les nostres serps es troba a la zona de la China imperial.

És un divertit i curiós carrusel que no deixa de girar. L’alçada mínima per pujar-hi és de només 1,30 metres, però poden gaudir-ne infants més baixets si van acompanyats d’un adult.

Per això és una atracció ideal per gaudir en família!

Els més petits podran començar a sentir què és l’adrenalina i descobrir que fantàstic és endinsar-se en un món d’imaginació i atraccions com PortAventura World.

Puja i baixa amb Serpiente Emplumada!

Serpiente Emplumada és una altra curiosa atracció que trobaràs a la zona de México.

El seu tòtem sagrat ple d’extremitats et farà girar mentre puges i baixes en un esbojarrat ritual ple de diversió.

És ideal gaudir de tot el seu poder amb la colla. Així podreu crear records que no oblidareu mai. T’atreveixes a pujar-hi?

Els rèptils potser no fan riure, però les nostres serps segur que us faran esclatar de riure.

Encara que no et converteixis en encantador de serps, t’encantarà l’experiència!

I recorda, pots visitar-nos sempre que vulguis, però l’estiu és la millor època per gaudir-les! T’esperem a PortAventura World!