Després de tants anys regalant-te moments increïbles, sabem que és cada cop més difícil deixar-te amb la boca oberta. Però a PortAventura World no ens rendim! Continuarem treballant per sorprendre’t sempre.

Als nostres parcs i hotels utilitzem les últimes tecnologies i avenços, sempre buscant crear experiències inoblidables. Aquest Halloween, la innovació arriba a un nou nivell. Prepara’t, perquè HYSTERIA IN BOOTHILL quedarà gravada a la teva memòria per sempre!

Tens ganes de saber més sobre aquesta nova aventura?

Continua llegint i descobreix una experiència paranormal que et farà perdre l’alè.

Una història que t’atraparà!

Fa molt de temps, la família McGregor vivia tranquil·la i feliç a la seva preciosa casa situada a la muntanya de Penitence. Però una nit fosca de tempesta, els va passar una cosa esgarrifosa. Els seus cossos van desaparèixer sense deixar rastre i mai més se n’han tingut notícies. Des de llavors, les seves ànimes vaguen demanant ajuda i justícia, mentre esperits d’un altre món continuen turmentant‑los.

Els vaquers més atrevits de l’oest llunyà encara tremolen quan senten la seva història. I tu, t’atreveixes a descobrir què els va passar?

Play video button

Com podràs salvar-los?

Endinsa’t en el món dels morts guiat per la nostra mèdium Madame Bladsky. Gràcies a les nostres lents Meta Quest 3, podràs parlar amb els esperits dels McGregor i descobrir què els va passar.

Hauràs de trobar els seus cossos perquè puguin descansar en pau i tornar al món dels vius abans no sigui massa tard.

Però ves amb compte! Els McGregor no són els únics que habiten aquest món de l’ombra. Hi ha altres forces malignes que et perseguiran sense treva. Corre si vols salvar la pell!

No és real, és irreal!

Tant se val quantes vegades hagis vingut a PortAventura World: aquesta és la primera experiència de realitat mixta que podràs trobar a PortAventura Park!

A Hysteria in Boothill, les persones i els objectes reals interactuen en temps real amb els de l’entorn digital. És una experiència immersiva que portarà els teus sentits al límit!

Un cop et posis les nostres lents… BOOM! En un instant viatjaràs a una nova realitat i viuràs sensacions paranormals que no t’imagines.

Vine i prova-ho!

Els McGregor t’esperen. Vine a conèixer-los com més aviat millor!