Del 17 al 19 d’octubre, no et perdis el primer Ferrari Campus amb els nostres experts arribats de la seu de Ferrari a Itàlia!

Des d’Enzo Ferrari fins a l’actualitat, la determinació, la constància i la passió són alguns dels valors inalterables que han ajudat la marca Ferrari a aconseguir una posició única i incomparable. Tot això gràcies a la tasca i l’excel·lència dels millors enginyers i pilots de la història de la Fórmula 1.

A Ferrari Land, tens l’oportunitat de descobrir els secrets que amaga l’escuderia més emblemàtica a través dels tallers de màrqueting que s’imparteixen a Ferrari Campus.

T’ho perdràs?

EN QUÈ CONSISTEIX FERRARI CAMPUS?

Consta de dos tallers educatius únics adreçats a estudiants d’ESO i batxillerat a partir de 14 anys.

Al Campus Team Formula es treballen les habilitats per assolir els objectius individuals i de l’equip mitjançant la gestió eficaç de la comunicació, que ha conduït l’escuderia Ferrari fins a l’excel·lència.

L’altre taller és el Campus Marketing Formula, on podràs descobrir per què la marca Ferrari té un valor i una notorietat inigualables a escala mundial. Com ho ha aconseguit? Quines tècniques s’utilitzen? Tot això i molt més en el taller!

Els tallers són gratuïts amb la compra d’una entrada 1 dia, 2 parcs o 1 dia Ferrari Land + inscripció prèvia. Per a més detalls sobre els horaris, les tarifes i qualsevol altra informació relacionada amb els tallers de màrqueting, consulta el PDF de Ferrari Campus.

RESERVA JA UNA PLAÇA PERQUÈ SÓN LIMITADES! Més informació i reserves a comercial.grupos@portaventura.es.

 

UNA SETMANA AMB UN MUNT DE TALLERS PER ALS ESTUDIANTS: ECOEDUCA I FERRARI CAMPUS

Recorda que uns dies abans, el 16 i el 17 d’octubre, celebrem els EcoEduca School Days!

Un esdeveniment únic sobre sostenibilitat on els més joves descobriran com poden cuidar el planeta i moltes més coses.

Així que ja ho saps! La segona setmana d’octubre no et perdis les dues grans cites educatives i lúdiques de l’any a PortAventura World.

Una setmana per a vosaltres, els estudiants! Us esperem a PortAventura Park amb EcoEduca School Days i a Ferrari Land amb Ferrari Campus. 😊