Una boira estranya ha començat a envair PortAventura World: se senten més crits que habitualment, i s’han vist estranyes criatures pel parc. Saps què vol dir això?

Efectivament, torna Halloween a PortAventura! I enguany tenim més ganes que mai d’espantar-te. Tenim noves experiències i mil i una esgarrifances que esperen apoderar-se de tu i de tothom qui vulgui viure una experiència terroríficament divertida!

Què esperes? Continua llegint per descobrir tots els detalls i vine tan aviat com puguis.

LES NOSTRES CRIATURES T’ESPEREN A PARTIR DEL 21 DE SETEMBRE!

Agafa l’agenda i apunta: el nostre Halloween obre portes el 21 de setembre i s’allargarà fins al 10 de novembre. Tindràs temps de sobra per visitar-nos una, dues, tres o tantes vegades com vulguis!

El nostre primer consell per a la teva visita és que triïs bé les dates. Si entres a la secció «HORARIS» del nostre web, podràs veure els dies amb menys afluència! Així evitaràs les dates amb més aglomeracions i podràs viure més experiències.

Com veus, els dies 12 i 31 d’octubre seran els dies amb més afluència, de manera que és millor evitar-los. Aprofita els dies entre setmana i el parc serà teu!

UN DIA DE HALLOWEEN PERFECTE PODRIA SER UNA COSA AIXÍ…

Posem-nos en situació: és un dia entre setmana, i tu i els teus arribeu al parc ben d’hora. Són les 10 h, entreu per Mediterrània i descobriu que PortAventura World sembla un altre parc. Hi ha carabasses per tot arreu, ratpenats, teranyines, criatures d’un altre món com zombis, el Boig o la Bruixa… i fins i tot precioses calaveres mexicanes decorades a mà!

La tematització és extraordinària, de manera que us feu mil i una fotos en cada racó del parc.

Al matí, aprofiteu per començar a accelerar pulsacions pujant a algunes de les atraccions menys concorregudes, com El Diablo – Tren de la Mina o Serpiente Emplumada. I quan ja heu escalfat una mica, pugeu de nivell visitant una de les nostres novetats de Halloween d’enguany: Hysteria in Boothill!

Continuem? Aquesta experiència ja us ha fet entrar totalment en l’univers de Halloween. Ara comenceu a anar d’una atracció a l’altra passant per alguna de les nostres Scares Zones més terroríficament divertides, com La Maldición del Emperador. I després, a ulls clucs, a un altre dels nostres espectacles: West Blood Frenzy.

I acabeu el matí gaudint de xous per a tota la família, com ara Truco o Trato o Ya es Halloween en SésamoAventura. Els més petits al·lucinaran!

 

MENÚ ESPECIAL DE HALLOWEEN A RACÓ DE MAR I THE IRON HORSE

A l’hora de dinar, recupereu forces degustant el nostre saborós menú de Halloween a Racó de Mar o The Iron Horse. Ja veureu que sembla d’un altre món! Però vigileu bé els vostres plats, perquè alguna de les nostres simpàtiques criatures podria servir-vos un bon ensurt per postres.

Un cop hàgiu dinat, aprofiteu per pujar a les atraccions estrella com Uncharted: L’Enigma de Penitence, Dragon Khan o Shambhala. A aquella hora hi ha menys persones esperant per pujar-hi!

UNA TARDA ON ELS ENSURTS SERAN ELS PROTAGONISTES

Un cop entrada la tarda, és hora d’experimentar tot el que us espera als passatges més èpics. Comenceu descobrint la nostra novetat: Angkor, la Leyenda del Rey Caníbal. Entreu al temple sigil·losament, però el rei caníbal us descobreix. Haureu d’arrencar a córrer per fugir d’ell i de tots els seus micos ferotges!

Amb la por al cos, i animats per l’adrenalina, entreu a REC® Experience, La Muerte Viva i La Isla Maldita. Quina tarda tan inoblidable!

Acabeu el dia assistint a la Halloween Parade i deixant que els focs artificials d’Horror en el Lago quedin gravats a la vostra memòria per sempre.

PROMOCIONS I OPORTUNITATS ÚNIQUES

Ja ho heu vist, tenim un Halloween ple d’experiències per a totes les edats i per a tots els públics: tant se val si sou més tranquils o més atrevits. A més, a les botigues i els hotels de PortAventura també hi tenim novetats exclusives d’aquesta època! Hi ha de tot!

El darrer consell: aprofita les nostres últimes promocions per viure Halloween en primera persona. Passar-ho bé costa ben poc!