Hi ha una cosa que arriba quan pugen les temperatures: la cançó de l’estiu! No pots parar de cantar-la i taral·lejar-la i, més o menys en la mateixa època, arriba un altre clàssic: la pregunta «On anem, aquest estiu?». Nosaltres encara no sabem quina serà la cançó més encomanadissa de la temporada, però la resposta a la segona pregunta sí que la tenim clara.

Vine a PortAventura World i allotja’t a l’Hotel Caribe, un paradís ple de piscines de sorra blanca, palmeres tropicals, animacions per a totes les edats i mil i una emocions que recordaràs tant o més que la cançó de l’estiu!

Continua llegint i sabràs per què aquest hotel és tan especial.

Ambientació paradisíaca

El seu nom ja ho diu: l’Hotel Caribe està ambientat en el Carib. És un oasi de relaxació al cor de PortAventura World!

Té tot el que ha de tenir un paradís: piscines tropicals de sorra blanca (algunes d’elles són de les més grans d’Europa), vegetació a cada racó (si t’agraden les palmeres, aquest és el teu hotel!) i serveis immillorables per fer contents a petits i grans.

A l’Hotel Caribe de PortAventura World trobaràs un bar restaurant propi, zona infantil, internet gratuït, gimnàs i activitats infantils perquè els nens es diverteixin, mentre tu et prens un respir.

Habitacions amb un gran luxe de detalls

A l’Hotel Caribe hi ha 2 tipus d’habitacions: les habitacions Standard i les Deluxe Superior.

Estan equipades amb totes les comoditats, com balcó privat, frigorífic, televisor, caixa forta i, per descomptat… aire condicionat!

Ja ho veus, venir a PortAventura World i allotjar-te a l’Hotel Caribe vol dir passar el dia en remull i, a la nit, descansar ben fresquet. Començaràs el nou dia amb la màxima energia!

Què en pensen els que ja ens han visitat?

Alguns dels nostres clients ens puntuen amb un 8 de mitjana en algunes de les pàgines web de referència. El que més destaquen: el menjar, la neteja, el confort, les instal·lacions i els serveis.

Però el que més es valora sempre a les ressenyes de l’Hotel Caribe és, sens dubte, l’actitud i atenció prestada pel nostre personal. Perquè tot l’equip de PortAventura World som feliços si tu i la teva família també ho sou!

A PortAventura World sempre donem el millor de nosaltres. Lobjectiu és que les teves vacances siguin perfectes, i que te’n recordis per sempre. Tant se val quina sigui la cançó de l’estiu: el que més recordaràs són les teves vacances a l’Hotel Caribe!