El més divertit de l’estiu és compartir experiències amb la família!

Baixar pel nostre volcà i veure que el teu pare és més divertit del que et pensaves. Endinsar-te a les mines secretes de Penitence i adonar-te que els teus fills són tan valents o més que tu. Baixar pels ràpids i que et vingui al cap que no canviaries la família que tens per res del món.

Això no té preu!

Així que avui volem compartir amb tu algunes de les nostres millors atraccions per gaudir en família. Continua llegint per descobrir-les i veniu a provar-les tots junts.

3, 2, 1… Que comenci la diversió!

AIGUA A DOLL!

A l’agost i al setembre el que ve de gust són atraccions on no falti l’aigua.

A Tutuki Splash podeu embarcar-vos i pujar fins al capdamunt del nostre volcà més salvatge. La baixada per la cascada és una de les experiències més divertides del parc!

Ideal per passar una estona divertida amb la família!

Una altra atracció d’aigua molt recomanable per a grans i petits és Grand Canyon Rapids, on us podeu asseure amb la comoditat del sofà de casa mentre recorreu el Gran Canyó del Colorado pel nostre riu més esvalotat!

A Angkor, Canoes o Silver River Flume també us podeu refrescar mentre creeu records inoblidables.

A quina atracció pujareu primer?

LES ROLLER COASTERS MÉS FAMILIARS

Si el que us agraden són les muntanyes russes, prepareu-vos… En tenim per a totes les edats!

Tami Tami és ideal per divertir-vos en família i xisclar d’emoció amb els revolts més vertiginosos. Una atracció perfecta perquè els petits de casa comencin a sentir adrenalina i s’ho passin d’allò més bé!

A més, les famílies teniu altres atraccions interessants com el vaixell Kontiki. Agafeu-vos fort per aguantar la tempesta perquè no parareu de bellugar-vos amb un balanceig esbojarrat i molt divertit!

Però encara hi ha més diversió. No us perdeu Street Mission, Mariposas Saltarinas, Cobra Imperial… Mireu on mireu hi ha una atracció especialment pensada per a vosaltres!

ESPECTACLES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Per acabar el dia amb un gran somriure, no us perdeu espectacles com Dreams & The City o Magic Bubble, on l’aventura i la creativitat són les autèntiques protagonistes.

Us hi esperem ben aviat!