Hi ha res millor que viatjar sense destinació ni bitllet de tornada? Res més emocionant que convertir cada instant en una gran aventura? Alguna cosa més apassionant que conèixer cada dia noves cultures i persones diferents?

Segurament que no. Per això a PortAventura World ens encanten les persones aventureres que tenen el coratge de llançar-se a viure grans emocions!

Això és el que van fer Jopa, Borja i Adri, tres amics que fa un any es van llançar a acompanyar Plex a fer la volta al món. Una experiència que no oblidaran mai. Ara ho han tornat a fer, però només en un dia, i a PortAventura Park.

No et perdis la seva divertida aventura a PortAventura World, i vine tu també a gaudir-la!

Viatjar amb amics sí que és viatjar!

 Aquests amics n’han viscut de tots colors, sí. Però seran capaços de pujar fins al cim més alt de l’Himàlaia? Tindran prou valor per deixar-se endur per la fúria indomable del nostre déu del vi? Què passarà si fan un descens pel nostre boig Grand Canyon? Acabaran xops?

Trobaràs la resposta a aquestes preguntes en el següent vídeo. Prepara’t per petar-te de riure amb els grans records que aquests tres exploradors van crear a PortAventura World.

 

Play video button

I tu, també vols convertir cada dia en una experiència irrepetible? Doncs ja saps que sempre tenim un lloc per a tu i els teus en les nostres sis àrees, tres parcs temàtics i hotels!

Només necessites ganes d’aventura, de riure, i de crear records que duraran tota la vida.

T’hi esperem!