Sabies que juny va ser el mes oficial de l’Orgull? En aquestes dates la comunitat LGTBQ+ s’uneix arreu del món per reivindicar els seus drets, el seu lloc al món i celebrar qui són.

A PortAventura World sempre celebrem la vida i la diversió, de manera que no podíem faltar a una festa que es basa en el respecte, la igualtat entre tots, i l’amor en qualsevol de les seves formes.

Vols veure què vam preparar i com ens ho vam passar de bé la nit del 28?

Continua llegint per descobrir-ho!

La nit més multicolor!

El passat 28 de juny ens vam citar a PortAventura World per celebrar l’amor entre totes les persones del món. I vam fer match!

A partir de les 17.30 h, vam gaudir d’animacions especials a tot el parc. Vam comptar amb en Luc Loren com a mestre de cerimònies, controlant la taula de mescles. També va haver-hi marxandatge especial per a l’ocasió i un munt de sorpreses més!

Play video button

Visitants d’arreu del món van venir per passar el dia entre atraccions i espectacles increïbles, i vam acabar la jornada amb una celebració plena de color, alegria i respecte.

Amb aquest post volem donar les gràcies a totes les persones que es van sumar a la celebració, i animar els que no van venir a preparar-se perquè… Potser l’any que ve ho tornem a celebrar!

L’amor és com un parc d’atraccions: un viatge ple d’emocions intenses! Recorda que sempre t’esperem a PortAventura World per viure-les amb la màxima intensitat.