Ara que ja som al setembre, toca acomiadar l’estiu com es mereix: amb un gran somriure i donant les gràcies per tot el que hem viscut!

Aquest estiu ha estat, sens dubte, un dels millors que recordem. I compartir-lo amb tu ha estat impressionant! Continua llegint per acompanyar-nos en un petit viatge per fer memòria d’alguns dels millors moments.

I sobretot, aixequem l’ànim! Perquè després d’unes vacances fantàstiques arriba una tardor amb mil i una experiències que et faran tremolar d’emoció!

RECORDS D’ESTIU DE RÈCORD!

Fa de mal comptar, però podem assegurar-te que tenim records de milers d’aventurers, aquest estiu! I són de rècord, perquè hem rebut visites des dels països més llunyans que puguis imaginar.

Ens fa molt feliços pensar que PortAventura serà als records d’estiu de tantes i tantes persones per sempre més!

Al juny i juliol vam rebre molts joves que, després d’acabar el curs, volien viure grans aventures plenes de diversió i adrenalina. I a l’agost, els nostres hotels i parcs es van omplir de famílies d’aquí i d’arreu del món, disposades a recordar aquest estiu a PortAventura World per sempre!

Volem donar-vos les gràcies a tots els que ens heu visitat. I us animem a continuar-ho fent, perquè setembre, octubre, novembre i desembre arribaran carregats d’experiències bestials.

 

 

US HEU MULLAT DE VALENT!

Sabem que us encanten les nostres roller coasters més salvatges com Dragon Khan, Furius Baco i Shambhala, i els nostres espectacles més entretinguts com Can Can Story, Magic Bubble i FiestAventura. Però aquest estiu…

Les atraccions d’aigua i el nostre Caribe Aquatic Park han estat les autèntiques estrelles!

Heu estat un munt els valents que us heu deixat caure per atraccions com Tutuki Splash o Silver River Flume, i heu acabat convertint Caribe Aquatic Park en casa vostra.

Hem gaudit veient-vos lliscar pels nostres tobogans més èpics com King Khajuna o Las Barracudas. Ha estat realment emocionant veure famílies senceres amb nens petant-se de riure a les nostres zones infantils. I, sobretot, ens ha meravellat tornar a veure les nostres piscines plenes de gom a gom!

A més, heu superat amb escreix tots els reptes que us hem proposat a les nostres xarxes socials: hem viscut plegats la Roller Coaster Week, ens heu ajudat a recollir 10 tones de plàstic del mar Mediterrani amb Gravity Wave, hem compartit taula a la 13.a edició del Sopar Solidari…

I encara n’hi ha més! També vam celebrar amb tota mena de luxes el Dia dels Avis, i vam saltar d’alegria amb el triomf de la Roja.

Quin estiu!

Quedarà gravat a la nostra memòria per sempre, i estem segurs que si tu també ho has viscut, ho recordaràs

I tant que te’n recordaràs!