PortAventura World promou la segona edició de les jornades EcoEduca Green School Days, un esdeveniment únic adreçat a la sostenibilitat amb un munt d’activitats, gimcanes i concursos perquè professors i alumnes gaudeixin d’una jornada única en l’àmbit escolar.

EcoEduca Green School Days és un dels projectes educatius més engrescadors de la història de PortAventura World i neix amb l’objectiu d’apropar a les noves generacions valors i hàbits de conscienciació mediambiental amb una fórmula diferent, que només PortAventura World pot oferir, unint diversió, emoció i educació amb la voluntat d’aconseguir plegats un món més verd i sostenible.

L’any passat, van participar 1.200 alumnes, es van inscriure més de 130 grups al Talent i es van presentar més de 80 solucions sostenibles.

La previsió és que aquest any doblarem les xifres.

3 motius per assistir-hi:

Les jornades EcoEduca Green School Days se celebraran els dies 16 i 17 d’octubre a un preu especial per a grups escolars (mínim 20 alumnes) i amb una entrada gratuïta per a un professor per cada 10 alumnes.

Aquest preu reduït és un dels motius per visitar-nos amb els teus alumnes, però no és l’únic perquè les jornades Green School Days ofereixen molt més:

 

  1. Conscienciació mediambiental

Jornades amb tallers, conferències i moltes més activitats per transmetre i fixar valors ecologistes d’una manera dinàmica i participativa.

  1. Intercanvi d’idees

Hem preparat un programa carregat d’idees perquè l’alumnat prengui encara més consciència sobre les problemàtiques mediambientals actuals i les solucions que estan generant empreses de tots els àmbits.

  1. Educació i diversió

L’àrea de China del parc esdevé una gran aula. A més, tindreu temps per divertir-vos a les atraccions i gaudir d’unes jornades que combinen formació mediambiental i entreteniment.

 

Talent:

El Talent és l’única activitat que cal reservar amb antelació. Consisteix en una gran gimcana en què us plantejarem un repte sostenible i els grups participants haureu de resoldre’l amb propostes creatives i innovadores.

Servirà per motivar l’alumnat a descobrir i proposar idees sostenibles, a més de conscienciar-lo sobre la importància del treball en equip per assolir objectius comuns.
Consulta tota la informació aquí.

Aquest any, com a novetat, hi haurà dues categories:
TALENT KIDS (9-12 anys)TALENT JUNIOR (13-18 anys)
Per a alumnes d’entre 9 i 12 anys. Es tracta d’una activitat sobre els valors i els hàbits de conscienciació mediambiental que treballem actualment al parc.Per a alumnes d’entre 13 i 18 anys. Aquesta activitat vol motivar els participants a trobar solucions originals proposant-los reptes en matèria de sostenibilitat, economia verda…

 

Pots inscriure els teus alumnes en aquest enllaç: Participar en el PortAventura World TALENT

Per sol·licitar més informació, escriu-nos a ecoeduca@portaventura.es

 

EcoEduca, la gran aposta educativa de PortAventura World

Des de la inauguració de PortAventura World, sempre hem estat presents en la formació dels escolars, oferint-los activitats educatives que han anat evolucionant amb el temps, fins que l’any 2021 va néixer el projecte PortAventura EcoEduca amb l’objectiu de transmetre valors ecologistes d’una manera dinàmica, divertida i participativa.

EcoEduca s’ha convertit en un gran projecte educatiu que inclou tallers interactius com el de Residu Zero o el concurs escolar «Fes el teu món més sostenible», amb el qual escoles de tot el país proposen solucions creatives per a la preservació mediambiental del seu entorn més pròxim. Amb aquest concurs, PortAventura World es compromet a finançar els projectes guanyadors. Finalment, el projecte incorpora també l’esdeveniment Green School Days, la primera jornada sobre medi ambient, educació i diversió adreçada a les escoles.

 

Reserva ara la teva entrada per a les jornades Green School Days a UN PREU INCREÏBLE!

Des de PortAventura World, volem que tu i els teus alumnes gaudiu d’un dia carregat d’activitats, educació i, sobretot, molta diversió, a un preu superreduït:

14 € per a grups de primària i 21 € per a grups de secundària! 

Suma’t a nosaltres: el planeta t’ho agrairà.

Fes AQUÍ la reserva

Per sol·licitar més informació, escriu-nos a ecoeduca@portaventura.es

Creem junts un món més verd i sostenible!

 

Aquí tens un resum dels Green School Days de 2023:

Play video button