Sabies que l’1 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Vegetarianisme? De fet, aquesta celebració s’allarga durant tota la setmana per donar lloc a… la Setmana Vegetariana!

Set dies per reivindicar els beneficis d’una dieta basada en aliments d’origen vegetal, en què els vegetarians i els vegans renoven el seu compromís amb aquesta manera tan saludable d’alimentar-se.

Continua llegint per descobrir algunes dades interessants sobre aquesta dieta i conèixer totes les opcions vegetarianes i veganes que podràs trobar a PortAventura World.

A PortAventura World som fans de la dieta vegetariana i vegana!

Les dietes vegetarianes i veganes tenen moltíssims beneficis per a l’organisme i per a la societat.

Molts estudis asseguren que menjar una quantitat elevada de fruita i verdura redueix el risc de patir malalties greus. Seguir una dieta vegetariana, a més, ajuda a pal·liar l’efecte hivernacle tot reduint la petjada de carboni. I, per si no fos suficient, també contribueix a reduir el consum d’aigua.

O sigui, que tot són avantatges!

Per això, i perquè ens encanta que tothom senti que el resort és casa seva, a PortAventura World oferim opcions gastronòmiques per a tots els vegetarians i vegans que vulguin seure a taula amb nosaltres.

Menús vegetarians i vegans!

Al nostre resort hi ha restaurants que ofereixen menús vegetarians i vegans. On podràs trobar aquests plats suculents i saludables?

Bora Bora i The Iron Horse són els teus restaurants si ets dels que has dit «SÍ» a una dieta rica en vegetals.

En aquests establiments situats a Polynesia i Far West respectivament, trobaràs plats i productes com derivats lactis, anelles farcides de formatge, panotxes de blat de moro o les nostres famoses patates rostides.

A més, visitar aquests restaurants ja és una gran aventura en si mateixa perquè estan tematitzats i hi trobaràs objectes curiosos amb què fer-te fotos, com megàfons o retrats de l’oest llunyà.

I si ets vegà i no menges res d’origen animal, podràs degustar plats plens de sabor com pasta amb salsa bolonyesa vegana, arròs amb verdures i soia, amanides diferents… i fins i tot una hamburguesa vegana amb guarnició!

Totes aquestes opcions estan ben diferenciades a la carta, perquè les puguis trobar de manera clara i senzilla.

Ara que ja saps que tenim opcions per a totes les dietes, t’esperem a PortAventura World amb la taula parada.

Vine, agafa la carta i demana el que et vingui més de gust… Assaborir un gran plat també és una gran aventura!