Arriba el moment de l’any que més ens costa, malgrat que es repeteixi any rere any: acomiadar-nos de l’estiu.

A PortAventura World ha estat únic: milers de rialles, centenars de crits d’emoció i desenes de records inesborrables… Un estiu que recordarem per sempre!

Aquest descans tan merescut ens ajuda a afrontar amb més ganes i energia la tornada a l’escola: començar una nova rutina, crear nous hàbits, descobrir noves passions, retrobar els amics… Nosaltres et proposem que vinguis amb ells a passar un dia increïble a PortAventura Park per acomiadar plegats l’estiu!

El millor viatge amb la família de tornada a l’escola és amb Coco Piloto

Acomiada’t de les vacances d’estiu amb la família i els amics en un vol per SésamoAventura.

Coco, el personatge de Sesame Street®, us convida a conèixer els secrets d’aquesta zona pujant als seus avions especials.

Trieu el vostre avió favorit i saludeu mentre passegeu pels núvols i agafeu aire per afrontar amb més energia la tornada a l’escola.

Pots pujar-hi sol si tens una alçada mínima d’1,30 metres o acompanyat d’un adult a partir d’1 metre d’alçada.

 

Una última remullada a Tutuki Splash

Aquest estiu ens hem remullat sense parar, però hem enyorat molts amics que no hem vist. Ara pots refrescar-te amb ells viatjant a Polynesia!

Oculta enmig de la selva de Polynesia descansa una de les forces més devastadores de la natura: un terrible volcà que acaba de despertar-se de la seva llarga letargia.

Prepara’t per desafiar-lo baixant a bord d’una barca per les seves aigües amb els teus amics: l’adrenalina i l’emoció estan assegurades!

L’alçada mínima per pujar sol a Tutuki Splash és d’1,40 metres, tot i que també pots pujar-hi acompanyat d’un adult si fas més d’1,20 metres.

 

 

Hora de fer-se grans i acceptar el repte d’Uncharted: L’Enigma de Penitence

Nou curs, nous reptes! Queda ja amb els teus amics, perquè tenim preparada per a vosaltres la recerca del tresor més emocionant i misteriosa de l’oest llunyà.

El desitjat or asteca us espera, i per aconseguir-lo haureu d’enfrontar-vos a milers de paranys que el protegeixen i a tots aquells que lluiten per aconseguir-lo.

Un repte perfecte per afrontar amb valentia la nova rutina que us espera a tu i als teus amics: llançaments laterals, caigudes lliures invertides, i molt més… Si podeu amb això, el nou curs serà bufar i fer ampolles!

A Uncharted només s’hi pot accedir amb una alçada mínima d’1,30 metres i una alçada màxima d’1,95 metres.

Un comiat inoblidable amb FiestAventura

Hi ha res millor, per tancar un estiu inoblidable, que retrobar-te amb els teus i compartir l’últim gran record de l’estiu amb l’espectacle FiestAventura?

És un espectacle màgic que combina aigua amb foc, llum i so. Els seus efectes de pirotècnia us deixaran amb la boca oberta i un gran somriure que no oblidareu durant la resta del curs.

Quedeu a PortAventura World i comenceu el nou curs amb bon peu!